sobota 6. prosince 2014

Rozdíl 50 let

Byli jsme na oslavě kulatých narozenin strýce Pavla. Pavlíček už několik dní předem chtěl stále dokola ukazovat, kde bude ta hostina, protože kolem té restaurace chodíme každý den. Sice s Anežkou celý den prokašlali, ale Pavlíčkovi to na zábavě neubralo. Celou dobu jsme o něm ani nevěděli, řádil s Barunkou a hráli karty, s kým se dalo. Anežka se kvůli silnému kašli rychle unavila, odpoledne odešla s maminkou domů a už se odmítla vrátit. A Vojtíšek? Ten kus dne prospal v kočárku a ve chvíli, kdy byl zrovna probuzený, šel z ruky do ruky, protože ho velká část rodiny viděla od porodu poprvé.
P.S. Naše děti se s oblibou rodí v roky, kdy někdo z rodiny slaví kulatiny. Pavlíček se narodil v roce, kdy zhorecký děda oslavil 50 let a zhorecká prababička 80 let. Anežka to měla ještě pestřejší - narodila se měsíc po 50. narozeninách zhorecké babičky, týden po 80. narozeninách pavlovické prababičky a měsíc před šedesátkou pavlovického dědy. Vojtíšek se narodil 19 dní před padesátinami strýce Pavla.

IMG_4162IMG_4166

IMG_4159

1 komentář:

  1. No to by vám šlo, děti tahat po vinarnách, hrát karban...no a co z nich bude no přece karbaníci,nápojníci a možná i tanečníci

    OdpovědětVymazat